Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2018 18:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Pokračování hororu It s děsivým Pennywisem se začne natáčet už v létě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První klapka se už pomalu blíží. Produkce očekávaného snímku It: Chapter Two bude dle nejnovějších informací odstartována už v červnu.

Jak už jistě víte, loňský hororový hit jménem It dostane pokračování, které ponese název It: Chapter Two a jeho příběh se bude odehrávat 27 let po událostech z prvního filmu. Dětské herce z Losers' Club tak nahradí už dospělí herci, i když se mluví o tom, že mladíky bychom měli vidět v několika flashbacích.

Bohužel kromě Billa Skarsgårda, který si zopakuje roli děsivého klauna Pennywisea, nemáme zatím potvrzené žádné jiné dospělé herce. To by se ale mohlo změnit v nejbližších měsících, protože začátek produkce se podle nejnovějších zpráv už pomaličku blíží.

Pokračování hororu It s děsivým Pennywisem se začne natáčet už v létě
Zdroj: New Line Cinema/Warner Bros.

I když se původně říkalo, že by první klapka mohla padnout už v březnu 2018, podle webu Omega Underground je start natáčení v Torontu předběžně naplánován na 18. června, takže hotovo by mohlo být někdy v průběhu října či listopadu.

Na režisérskou židli se opět posadí Andy Muschietti a za scénářem stojí Gary Dauberman (Annabelle, Annabelle: Creation). Pokračování It bychom měli v našich kinech vidět 5. září 2019. Pro další informace klikejte sem. Těšíte se na dvojku?

Pokračování hororu It s děsivým Pennywisem se začne natáčet už v létě
Zdroj: New Line Cinema/Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse