Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2018 21:14
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jurassic World 3 potvrzen! V kinech ho uvidíme v létě 2021, 3 roky po druhé části

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Universal oficiálně oznámil datum premiéry Jurassic World 3, od které se budou chtít držet všichni co nejdále.

Je jasné, že scénáristé/producenti už vědí, kam bude série Jurassic World směřovat po druhém díle. Před pár minutami totiž studio Universal oznámilo, kdy uvidíme 3. díl. V kinech se ho dočkáme 11. června 2021, a tedy tři roky po premiéře dvojky. Jurassic World: The Fallen Kingdom totiž uvidíme už za pár měsíců, konkrétně 22. června.

Na červen 2021 zatím nemáme ohlášeno moc premiér. 18. června, a tedy týden po premiéře Jurského světa 3, se do kin dostane i zatím nepojmenovaná a neznámá Pixarovka, je však možné, že se to ještě změní.

Dvojka Jurského světa už sice nevydělá tolik co jednotka a zdaleka nenadělá takový humbuk (a něco nám i říká, že bude o něco slabší), ale stále půjde o miliardového oře a jinak na tom zřejmě nebude ani třetí díl.

Všechny velké blockbustery se tedy od této premiéry budou držet dál. Momentálně nemáme žádné další informace, ale na 90 % se vrátí Chris Pratt a my už jen doufáme v další návraty herců a postav z původní série.

Domů
Sdílet
Diskuse