Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2018 18:09
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Animovaný hulvát Grinch s hlasem Benedicta Cumberbatche nesnáší Vánoce, a tak se je snaží zkazit každému kolem sebe

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek The Grinch se nám opět připomíná, tentokrát už ale prostřednictvím plnohodnotné ukázky.

Animák The Grinch se před měsícem sice představil krátkým promo videem, záběry z něj se však pravděpodobně do finálního sestřihu nedostanou (jelikož ukázka byla zaměřena na ZOH v Pchjongčchangu).

To ale téměř jistě nebude případ nového traileru, který před malou chvílí konečně zveřejnily společnosti Universal Pictures a Illumination Entertainment. Navrhujeme tedy, abyste si ho bez dalších zbytečných řečí hned vychutnali.

Animák bude vyprávět příběh nevrlého a cynického Grinche, který se vydá na misi ukrást Vánoce. To však ještě netuší, že jeho srdce nakonec změní mladá dívka s velkorysým svátečním duchem. Údajně se máme těšit na zábavné a vizuálně ohromující dobrodružství, které se ponese na vlně optimismu.

Za režií stojí Yarrow Cheney (The Secret Life of Pets) společně se Scottem Mosierem (kraťas Eddie's Life Coach), o scénář se postaral Michael Lesieur (Keeping Up with the Joneses) a postavě Grinche propůjčil svůj hlas oblíbenec Benedict Cumberbatch.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 8. listopadu 2018 a my vám v samotném závěru předkládáme i nejnovější plakát. Co říkáte na výše přiloženou ukázku? Zajdete na film do kina?

Animovaný hulvát Grinch s hlasem Benedicta Cumberbatche nesnáší Vánoce, a tak se je snaží zkazit každému kolem sebe
Zdroj: Universal Pictures/Illumination Entertainment
Domů
Sdílet
Diskuse