Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. března 2018 18:47
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Infinity War bude oficiálně nejdelší marvelovkou! Vychutnejte si i nové stylové obrázky a složení nových Avengerů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na loňském Comic-Conu sice bylo předpovězeno, že Infinity War bude mít v rámci Marvel univerza nejdelší stopáž, ale konečně to máme potvrzeno černé na bílém.

Čas se radovat? Určitě ano. Civil War našlo svého přemožitele. Tedy, alespoň co se stopáže týče. Poslední díl Captain America byl dlouhý 2 hodiny a 27 minut, avšak nejnovější Avengers se budou moci pyšnit rovnými 9 minutami navíc. 2 hodiny a 36 minut – to nezní špatně, co říkáte?

Jako zajímavost si připomeňme, že opačný rekord zatím nejkratších marvelovek drží dva filmy – The Incredible Hulk a Thor: The Dark World – 1 hodina a 52 minut.

Kromě skvělé informace ohledně mimořádné stopáže se nás tvůrci ihned snaží potěšit dvojitou nadílkou a do světa vypouštějí fantastické nové záběry z filmu a 15 parádních plakátů! Pokochat se jimi můžete v níže přiložené galerii.

Domů
Sdílet
Diskuse