Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. března 2018 16:23
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Indiana Jones 5 se začne natáčet v dubnu 2019. Plánuje Spielberg jednou provždy ukončit příběh nejslavnějšího archeologa?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Steven Spielberg si natáčení důkladně naplánuje.

O Indiana Jonesovi jsme toho již napsali hodně. Uběhlo 5 let, odkdy značku převzalo Disney (Paramount má stále práva na distribuci prvních 4 a také jim něco kápne z každého budoucího filmu), ale stále jsme neviděli film, který byl oznámen ještě v roce 2016.

A ještě chvíli ho neuvidíme. Steven Spielberg včera oznámil, že natáčení pátého dílu s Harrisonem Fordem začne v dubnu 2019. Premiéra nás tedy čeká až za dva dlouhé roky (přesněji 20. července 2020). Harrison bude mít v době natáčení již 77 let.

A možná si klobouk na hlavu nenasadí naposledy. Bob Iger, šéf Disney, se totiž už dříve vyjádřil, že pětka nebude posledním dílem série a také, společně se Spielbergem, nechtějí kultovní roli obsazovat.

PS: Spielberg nám slíbil, že Indianu na konci nezabije. A udělá dobře.

Domů
Sdílet
Diskuse