Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2018 13:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Mobilní verze PUBG má problém. Hráči používají externí zařízení a ničí tak každého se smartphonem

TECH
Uložit Uložené

PUBG Mobile zažívá nelehké časy.

Fenomén PlayerUnknown's Battlegrounds dosahoval vrcholu své popularity už před měsíci, ale stabilním tempem se dostal na vrchol battle royale žánru, a vlastně jakéhokoliv herního žánru v poslední době, dostal titul Fortnite. PUBG však vrátilo úder s představením jejich mobilní verze. A zatímco Fortnite je na prvním místě, co se týče počtu diváků na YouTube nebo Twitchi, PUBG už navždy zůstane v našich srdcích.

Hra od Bluehole se však po vydání své mobilní verze momentálně potýká s pořádnými problémy. Lidé si začali všímat, že někteří hráči jsou v PUBG Mobile výrazně lepší než ostatní. Tito hráči s lehkostí poráželi i profesionální hráče s měsíci tvrdé praxe. Netrvalo dlouho zjistit, že za těmito podezřelými vítězstvími ve hře stojí nepoctiví hráči, kteří si mobilní verzi hry jednoduchým způsobem emulují na počítač. S připojenou myší či klávesnicí tak potom už vůbec není náročné porazit někoho, kdo si musí poradit jen pomocí nemotorného ovládání díky jejich prstům.

Mobilní verze PUBG má problém. Hráči používají externí zařízení a ničí tak každého se smartphonem
Zdroj: PUBG

Lidé na internetových fórech se už pomalu začínají shodovat na tom, že výhoda hráčů na počítači je přímo nepřekonatelná. Podle herních pravidel však nejde o podvádění, hráči si tak bez problémů získávají výhody nad ostatními i nadále. PUBG Mobile tak nyní rozhodne nepředstavuje nejpříjemnější místo na soutěživé hraní, ale pokud ti jde jen o zábavu a od každé hry neočekáváš Chicken Dinner, není se čeho obávat.

Domů
Sdílet
Diskuse