Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2018 18:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dannyho parťáci se mění na Debbie a její parťačky. Sandra Bullock s Rihannou skládají ve stylovém traileru tým špičkových zlodějek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější trailer pro Debbie a její parťačky láká na zábavný heist movie.

Po delší době bez jakýchkoli novinek dnes dorazil nový trailer k Ocean's 8 (Debbie a její parťačky). V něm vidíme množství nových a lákavých záběrů, které nás už pomalu táhnou i do kin. Zdá se, že půjde o zábavný heist film (na vyšší úrovni než takové Tower Heist).

 

Debbie Ocean (Sandra Bullock), sestra legendárního zloděje Dannyho Oceana (George Clooney), se připravuje na loupež století. K tomu ale potřebuje špičkový ženský tým ve složení Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kalinga), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) a Tammy (Sarah Paulson).

Na scéně se ale podle všeho v malé cameo roli objeví i populární Matt Damon se svou postavou Linuse Caldwella (z ostatních tří částí Dannyho parťáků).

Režisérem snímku je na Oscara nominován Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games), scénář napsala Olivia Milch a v čele produkce stojí slavný Steven Soderbergh (Logan Lucky, očekávaný krimi seriál Mosaic, všechny tři části Dannyho parťáků). Česká premiéra je plánována na 7. června 2018.

Dannyho parťáci se mění na Debbie a její parťačky. Sandra Bullock s Rihannou skládají ve stylovém traileru tým špičkových zlodějek

Domů
Sdílet
Diskuse