Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2018 16:05
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Osamělá žena, které chybí vlastní děti, se v nádherném animovaném filmu začne starat o oživlý knedlíček

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Pixar zveřejnilo první záběry z krátkometrážního filmu s názvem Bao. Debutový klip vás zaručeně okouzlí nejen díky krásné animaci.

S blížícím se kraťasem s názvem Bao, za jehož vznikem stojí studio Pixar, jste se mohli seznámit již díky naší pravidelné rubrice Snídaně s Filmkultem. Po dvojici debutových obrázků se však nyní můžeme pokochat už i prvními záběry.

Ty byly zveřejněny prostřednictvím krátkého klipu a najdete je pod textem společně s novým plakátem. Krátkometrážní počin Bao bude mít sedm a půl minuty a hlavní postavou se stane čínsko-kanadská žena, která trpí syndromem prázdného hnízda.

Když ale jeden z jejích ručně vyráběných knedlíčků ožije, ženě se opět naskytne možnost zažít mateřství. Scénář i režii dostala na starost Domee Shi, která se tak stane první ženskou režisérkou krátkého filmu od Pixaru. Bao si svou premiéru odbude 15. června 2018.

Osamělá žena, které chybí vlastní děti, se v nádherném animovaném filmu začne starat o oživlý knedlíček
Zdroj: Pixar
Domů
Sdílet
Diskuse