Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2018 12:11
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Fúze moderní a historické architektury v blízkosti Prahy, která může být vaše za 10 milionů

KULTURA
Uložit Uložené

Obytný komplex na okraji hlavního města, ve kterém nabudete pocit výjimečnosti.

Atraktivní byty s terasami, balkony a výhledem do zeleně budou součástí nově vznikajícího rezidenčního projektu Šárecký dvůr, který jedinečným způsobem kombinuje moderní prvky a materiály s elegantním historickým stylem původních zachovaných staveb. Uzavřený komplex bude nabízet služby 24hodinové recepce, bezpečnou podzemní garáž, kamerový systém a krásně upravený privátní park.

Projekt nabízí celkem 51 bytů v kompletně citlivě zrekonstruované barokní budově a pěti nově postavených vilách, o dispozicích 2+kk 5+kk a výměrách v rozmezí 64 a 225 metrů čtverečných, a to včetně zahradních apartmánů v přízemí a exkluzivních penthousů v nejvyšších podlažích. Všechny byty mít k dispozici nejméně jeden balkon nebo terasu a ke každému z nich bude náležet jedno až tři garážová parkovací stání a sklep.


Standardy projektu budou zahrnovat dvouvrstvé dubové podlahy, velkoformátové obklady a dlažbu, dřevěná okna s izolačním trojsklem, interiérové dveře Hanák, koupelnovou sanitu a zařizovací předměty značek Hüppe, Laufen a Hansgrohe, dřevoplastové rošty a skleněná zábradlí na balkonech a terasách.


Projekt je exkluzivní mimo jiné i svým umístěním v příjemné přírodní lokalitě Prahy 6. Komplex je ze všech stran obklopen zelení; milovníci aktivního odpočinku tak mohou naplno využít prostředí vhodné pro cyklistické i pěší výlety, in-line bruslení, jogging, nebo třeba i plavání či golf. I přesto je vše důležité na dosah ruky - stanice metra Nádraží Veleslavín s bleskovým spojením do centra je vzdálena pár minut uvolněné chůze a k letišti Václava Havla lze dojet během pouhých patnácti minut.

Ceník 

Domů
Sdílet
Diskuse