Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2018 11:17
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

Miluješ hry a nedokážeš se své záliby zbavit ani na dovolené? Čech v Thajsku rozjel hráčský hotel, kde si splníš všechny sny

ZAJÍMAVOSTI THAJSKO
Uložit Uložené

Mladý Čech Dmitrij se nebál a zrealizoval svůj nápad herního hotelu na thajském ostrově Phuket.

Dmitrij Alex Michajlov a jeho sen vybudovat hráčský hotel v tropech se stal realitou. Po tvrdé práci se může pyšnit ubytováním pro každého náruživého hráče počítačových her v tropickém thajském prostředí. Funguje to tam asi takto: přes den se cestuje, užívá příroda, slunce, moře a večer začíná zábava v podobě společného hraní.

V podstatě jde o regulérní hotel s luxusně zařízenými pokoji, oddychovými zónami a také bohatou snídaní. Rozdíl je jen v místnostech, kde najdeš profesionálně vybavené počítače a krásný výhled na přírodu. Celý den tě doprovázejí nástěnné kresby hrdinů z Overwatch nebo jiných Blizzard postav.

Herní výbava zahrnuje počítač s procesorem AMD Ryzen 5, grafickou kartou NVIDIA GTX 1060 a příslušenství od značky Razer a Steelseries. Rychlé připojení je samozřejmostí. A co si tam můžeš zahrát? Na jejich web stránce jsou uvedené ty nejhranější multiplayer hry jako CS:GO, Overwatch, PUBG, Dota 2, LoL, ale i oblíbený Fortnite. Na požádání ti však nainstalují cokoliv.

Gamers Paradise Camp je prostě dovolená pro partu kamarádů, kde se opálíš a také si zahraješ. Pokoje se dělí na One Player Room a Two Player Room. Za dvě noci v jednolůžkovém pokoji si zaplatíš jen kolem 1 650 Kč, a to i s 5% slevou, pokud použiješ promo kód Dev1. Dimitri je totiž Dev1ho starý kamarád, se kterým ještě dávno hrával legendární CS 1.6.

Čím déle zůstaneš, tím více výhod máš gratis. Základní nabídka na dvě noci je pokoj, 50 profi počítačů, dva venkovní bazény, pondělní grilovačka a snídaně formou švédských stolů. Pokud však zůstaneš 30 dní, máš zdarma odvoz na letiště, rezervované místo na pláži, fitness a zapůjčení motorky. Vše, co potřebuješ, je rezervovat si pokoj a koupit letenku. Tak co, už víš, kam poletíš letos na dovolenou?

 

#csgonight #pubg #overwatch #dota2 #tropicalgaming #phuket #gamersparadisecamp

Príspevok, ktorý zdieľa Gamers Paradise camp Phuket (@gamersparadise.camp),

Domů
Sdílet
Diskuse