Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2018 11:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

O čem byla jedna z nejlepších potitulkových scén Marvelu v Infinity War a která důležitá postava se v ní vrátila?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Spoilery!

Přirozeně, celý tento krátký článek je spoilerový. Ještě předtím, než se pustíme do většího rozboru v dalším díle Světa Marvelu, můžeme si zde probrat i potitulkovou scénu.

Avengers: Infinity War mělo jen jednu a viděli jsme v ní Nicka Furyho a agentku Hillovou ve stejnou dobu, v níž se odehrával samotný konec filmu.

Thanos lusknutím prstu smazal z existence polovinu vesmíru. Náhodný výběr se postaral o pár smrtí, no a ty zastihly i Hillovou a Furyho. Ten však ještě předtím stihl někomu zavolat.

Ten někdo je Captain Marvel aka Carol Denvers. Přesně tato postava se nám příští rok představí ve vlastní sólovce společně s Nickem Furym a dalšími postavami (více zde).

Autoři měli dobrý důvod nezahrnout Captain Marvel do Avengers 3, ale až do čtyřky. V potitulkové scéně na ni pěkně navnadili a upřímně, vidět Samuela L. Jacksona jako Furyho znovu na plátně stálo za všechny drobné. Obzvláště jeho poslední replika.

Nakonec, Russovi očividně uznávají odkazy na popkulturu, a ten Jacksonův byl pravděpodobně nejlepší.

Motherf...

O čem byla jedna z nejlepších potitulkových scén Marvelu v Infinity War a která důležitá postava se v ní vrátila?
Zdroj: Marvel/Disney

Domů
Sdílet
Diskuse