Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2018 22:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Modelka Ashley Graham použila v kampani neretušované fotky od paparazziů. Autentický pohled na její tělo si fanouškové zamilovali

MÓDA
Uložit Uložené

Ashley si vždy zakládala na tom, aby lidem ukazovala skutečnost.

O modelce Ashley Graham jsme již na našem webu mnohokrát psali. Ashley se dostala do pozornosti veřejnosti před pár lety, když začala i plnoštíhlejším modelkám razit cestu na vrchol. Nikdy neměla zcela štíhlou postavu, ale právě proto si ji miliony lidí tak rychle zamilovaly. Ashley svou kariéru postavila na zobrazování autentičnosti a skutečnosti, od čehož se značkou Swimsuits For All neupustili ani v nové kampani pro letní kolekci plavek.

Modelka se vydala do Miami, aby tam společnými silami nafotili dokonalé propagační fotografie, jenže po důkladné analýze výsledných snímků dospěli k závěru, že by možná bylo fajn zbavit se idealizovaní a ukázat světu pravdu. Namísto profesionálních a upravených fotografií tak v kampani použili fotografie od paparazziů, které nebyly jakkoliv retušované.

Na těle Ashley bys proto mohl objevit strie, menší modřinky či části pokožky, které by v jakékoliv jiné kampani byly dokonale zahlazeny. Modelka si za svou odvahu vysloužila obrovskou podporu na internetu, a tak opět uspěla v šíření myšlenky, že každé tělo je krásné a zaslouží si obdiv.

Domů
Sdílet
Diskuse