Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2018 10:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Toma Cruise honí v novém traileru pro Mission: Impossible samotný Superman Henry Cavill

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Paramount zveřejnilo dva nové plakáty a další ukázku pro očekávané pokračování oblíbené akční série Mission: Impossible.

Šílená akce, skvělá atmosféra, zlomenina Toma Cruise či příslib další skvělé části série Mission: Impossible. I o tom byla debutová ukázka snímku Mission: Impossible - Fallout, které jsme se dočkali ještě začátkem tohoto února.

Od té doby už ale nějaký ten čas uběhl, a proto se studio Paramount Pictures rozhodlo zveřejnit dvojici plakátů a krátce po nich i další oficiální trailer, který nám krom nových záběrů dává jasně najevo, že v kinech opět uvidíme nesmírně adrenalinovou jízdu se vším, co k ní patří.

Co se samotného příběhu týče, ten mluví o tom, že i ty nejlepší úmysly se častokrát vrátí, aby vás strašily. Ve snímku se tak Ethan Hunt (Cruise), jeho IMF tým (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a někteří známí spojenci (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) ocitnou v závodě s časem poté, co mise neproběhne podle očekávání.

O scénář společně s režií se po snímku Mission: Impossible - Rogue Nation opět postaral Christopher McQuarrie (Jack Reacher, scénáře pro The Usual Suspects, Valkyrie a Edge of Tomorrow) a kromě výše zmíněných herců se objeví i Sean Harris, Henry Cavill, Vanessa Kirby či Angela Bassett.

Americká premiéra je momentálně naplánována na 27. července 2018, v Česku si však budeme muset počkat do 2. srpna. Pro více informací klikejte sem. Co říkáte na nejnovější ukázku? Zajdete na do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse