Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2018 9:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool měl v potitulkové scéně cestovat v čase a uškrtit novorozeného Hitlera. Místo toho jsme v kině viděli něco ještě geniálnějšího

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tak takovou potitulkovou scénu bychom brali všemi deseti.

Deadpool je již za námi a i když na některé z vás premiéra teprve čeká, tato informace vám film nijak nepokazí. Když se tvůrci rozhodovali, co dát do potitulkové scény, zdá se, že na výběr měli mezi trojicí skvělých nápadů.

Prvním byl Chris Evans jako Human Torch z Fantastic Four na konkurzu do X-Force, druhý se nakonec dostal i do filmu, no a třetí byl přetaven do scény, která byla i natočena.

Šlo o cestování v čase díky Cableovu přístroji. Deadpool se vrátil do momentu, kdy se narodil malý Adolf Hitler s cílem uškrtit ho jako novorozeně. Bylo to však pro něj náročné, a tak malému dítěti nakreslil fixem jeho pověstné vousy, což mu dodalo kuráž. Ve scéně nakonec malého Hitlera uškrtil.

Šlo by o scénu, kterou by rozebíral skutečně celý svět (trošku mě překvapuje, že ačkoliv něco podobného udělal i Wolfenstein 2 loni, nikdo to příliš neřešil). Je škoda, že jsme ji neviděli, ale natočená je, takže se jí možná někdy dočkáme. Ať už v bonusech na Blu-ray nebo na internetu.

 

Místo toho jsme na konci filmu uviděli pravděpodobně nejgeniálnější potitulkovou scénu vůbec. A teď už budou následovat spoilery. Negasonic v ní opravila pro Deadpoola stroj času a ten se následně vydal napravit chyby minulosti.

Nejprve zachránil svou milující přítelkyni Vanessu, ale hned nato se rozhodl zabít Deadpoola z X-Men: Origins a následně i Ryana Reynoldse, aby tak nikdy Green Lantern nevznikl.

Přece jsme se tedy na konec dočkali Wolverinova camea. Až nám při tom pohledu praskalo srdce, ale zřejmě je to jasným znamením, že Jackman skutečně a nadobro s touto rolí skončil. Tak či onak nás tato scéna neuvěřitelně potěšila. Reynolds je od svých hříchů navždy očištěný a my se už nemůžeme dočkat, co nám přinese příště.


Genialitu této scény ocenil i CCO Marvel Entertainment Joe Quesada



Domů
Sdílet
Diskuse