Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2018 19:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanye West zaplatil 85 tisíc dolarů za jedinou fotku na obalu alba Pusha Tho. Pochází z koupelny Whitney Houston a je plná léků či drog

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper neměl problém vysolit desítky tisíc dolarů za správný záběr.

Kanye West je svébytný umělec, který má vždy jasnou představu o tom, jak bude vypadat finální výsledek jeho práce. Nedávno o tom přesvědčil i svého kolegu, rapera Pusha Tho, kterému produkoval nové album DAYTONA. Pusha je součástí Kanyeho vydavatelství G.O.O.D Music a na albu se podílel nejen produkčně, ale také kreativně, o čemž svědčí i informace ze zákulisí.

Samotný autor alba Pusha T se před pár dny objevil v show The Angie Martinez Show, aby propagoval svůj nový hudební počin a v jednu chvíli přišla řada i na fotografii z coveru. Fanoušci najdou na obalu alba fotografii koupelny plné pomůcek na užívání drog a léků, která nepochází ze žádné náhodné místnosti, ale přímo z koupelny zesnulé Whitney Houston.


Momentku zachytili rodinní příslušníci známé zpěvačky v roce 2006, aniž by o tom Whitney věděla a fotografie pak na veřejnosti způsobila obrovský rozruch. Záběr se objevil v periodiku National Enquirer, odkud putoval ke čtenářům z celého světa.

Doporučeno
V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky 11. března 2024 16:00

Pusha T ve zmiňované show vyprávěl o tom, jak probíhal výběr samotné fotografie na obal alba. Raper nejdříve plánoval koláž několika fotografií, jenže jednoho dne mu hodinu po půlnoci zazvonil mobil bez identifikace volajícího. Volal mu samozřejmě Kanye se slovy, že by měli změnit obal alba, protože se mu zalíbila jiná fotka. Za licenci k použití nové fotky však majitelé práv chtěli 85 tisíc dolarů.


Pusha byl překvapen a původně nákup fotky za desítky tisíc dolarů odmítl, přičemž byl spokojen s původním návrhem. Kanye však trval na změně a tvrdil, že fotku z koupelny Whitney Houston musí fanoušci vidět vedle nové hudby. Za licenci dokonce samotný Kanye i zaplatil a Pusha se nakonec radoval, protože obal alba popsal jako organizovaný chaos.

Domů
Sdílet
Diskuse