Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2018 14:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejdražší festivalová sestava v Česku! Na Aerodrome uvidíš hvězdy jako Wiz Khalifa, Lana Del Rey nebo Nine Inch Nails

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z největších českých festivalů se bude konat od 28. do 30. června nedaleko Prahy na letišti Panenský Týnec.

Festivalová sezóna je již v plném proudu a do karet nám hraje i počasí. Češi mají za sebou první letošní vystoupení pod širým nebem, avšak skutečný hudební svátek nás teprve čeká. I tobě je již jasné, že mluvíme o festivalu Aerodrome, který se bude konat od 28. do 30. června nedaleko Prahy – na letišti Panenský Týnec. Přibližně půlhodinovou cestu zastřešují z hlavního města samotní organizátoři zdarma, více informací najdeš na oficiální stránce.

To, co všechny zajímá bez pochyb nejvíce, je samotný hudební program. Událost můžeme s čistým svědomím označit za multižánrovou a důkazem jsou i zahraniční headlineři, kteří vytvořili bez pochyb nejdražší lineup v Československu. Během tří dnů se před několika desítkami tisíc návštěvníků představí kapacity jako Lana Del Rey, Nine Inch Nails, Macklemore, Limp Bizkit či Wiz Khalifa.

Nejdražší festivalová sestava v Česku! Na Aerodrome uvidíš hvězdy jako Wiz Khalifa, Lana Del Rey nebo Nine Inch Nails

Kromě zahraničních interpretů nebudou samozřejmě chybět ani domácí jména, přičemž za všechny zmíníme hlavně Marpa, který má za sebou vyprodanou O2 arénu a je v pravděpodobně nejlepší formě své kariéry. Kromě něj se můžeš těšit na Ektora, Lenny, Sebastiana a mnoho dalších. Celý program bude rozdělen na dvě plnohodnotná pódia samozřejmostí je i doprovodný program.

Co se týče služeb, ty organizátoři zvládají vždy na jedničku a jinak tomu snad nebude ani během nejbližšího ročníku. Lístky si můžeš stále zakoupit online za zvýhodněnou cenu v různých formátech a více aktualit najdeš na oficiální facebookové události.

Domů
Sdílet
Diskuse