Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2018 20:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rihanna se měla rozejít s miliardářem, protože ji muži občas unavují. Vztah přitom udržovala v tajnosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka prý čas od času potřebuje své vztahy odstřihnout.

Zpěvačka Rihanna zaujala před více než rokem média, když začala chodit s miliardářem ze Saúdské Arábie. Rihanna si s Hassanem Jameelem očividně rozuměla, protože spolu chodili měsíce, ale zdroj z její blízkosti prozradil, že zpěvačka už svého přítele poslala k vodě.

Měl to být dobrý vztah, který Rihannu zpočátku i naplňoval, avšak po čase ji už randění tradičně přestávalo bavit. Zdroj doplnil, že mu hvězda z Barbadosu samozřejmě zlomila srdce, protože to mužům obvykle dělá. Přesto neměl být rozchod dramatický, záleželo jen na tom, že Rihannu čas od času přestanou muži bavit.


Oba zamilovaní si v minulosti dávali dobrý pozor na to, aby na sociálních sítích zbytečně nezveřejňovali fotografie ze společně strávených chvil. Za celou dobu Rihanna na svém Instagram nepřidala ani jednu společnou fotku a médiím se je podařilo zachytit v lednu při odchodu z party po udílení cen Grammy.

Zpěvačka a nově i herečka si zřejmě po zveřejněných informacích z rozchodu těžkou hlavu nedělá, protože zanedlouho přichází do kin film Ocean's 8, kde si zahrála po boku Cate Blanchett či Sandry Bullock, a tak se pravděpodobně chtěla zase věnovat své kariéře více než trávení času s přítelem.

Domů
Sdílet
Diskuse