Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2018 14:51
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

9letá dívka se kvůli závislosti na Fortnite pomočovala a praštila svého otce, když jí chtěl vzít Xbox

TECH
Uložit Uložené

Rodičům přerostla závislost jejich dcery přes hlavu.

Mezi největší fenomény současnosti nepochybně patří hra Fortnite, proto není překvapením, že právě ta je odpovědná za vážnou závislost 9leté dívky ze Spojeného království.

Britský deník Mirror přinesl informaci o dceři, která kvůli hře odmítala odejít od Xboxu a prakticky hrála bez přestávky. Hrála potají v noci, kvůli čemuž ve škole usínala a na vše upozornili až její učitelé. Rodiče se snažili najít příčinu změny a stopu objevili na své platební kartě, z níž ubyla slušná suma ve prospěch Microsoftu. Navíc, v jednu noc se událo něco ještě horšího, jak prozradil otec Richard: „Jednou v noci jsem se vzbudil a našel ji, jak hraje Fortnite, sedíc na močí nasáklém gauči.“ Když se otec pokusil její herní konzoli vzít, udeřila ho do obličeje.

9letá dívka se kvůli závislosti na Fortnite pomočovala a praštila svého otce, když jí chtěl vzít Xbox
Zdroj: Epic Games

Rodiče Carol a Richard tehdy usoudili, že je čas dceru odvést na terapii do rukou expertů. Problémem však nebyla jen samotná závislost, ale i to, že dívka kvůli hře přišla o všechny návyky, ať už jde o pravidelné jedení, hygienu nebo třeba sport.

Domů
Sdílet
Diskuse