Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do Česka zavítá další člen A$AP Mob. Na pražském Hip Hop Žije bude headlinerem A$AP Twelvyy

HUDBA
Uložit Uložené

Krom prestižního amerického headlinera doplňujeme i největší domácí jména.

Už za necelý týden bude Bratislava hostit další ročník festivalu Hip Hop Žije, kde se kromě československé rapové scény představí i jeden z nejatraktivnějších headlinerů, jaký kdy Slovensko navštívil. Ty už víš, že mluvíme o Rick Rossovi, který je aktuálně ve skvělé formě a dokázal to na nedávných spolupracích s Pushou a Futurem.

Program bude probíhat na dvou pódiích, jedno z nich bude uvnitř. V případě nepříznivého počasí se tak celý program přesune právě tam. Ve stejných prostorách proběhne i obrovská afterparty.

Zároveň jsme vás však už informovali, že Hip Hop Žije čeká tuto sezónu několik zastávek a jednou z nich je i ta v Praze. Bude se konat 28. 7. na holešovickém Výstavišti a my se máme na co těšit. Dnes organizátoři oficiálně oznamují, že headlinerem tohoto rapového svátku pod širým nebem bude člen A$AP Mob, Twelvyy. A pokud ti právě začalo hrát v hlavě Hella Hoes, tak jsi na správné adrese.

Twelvyy je aktivním členem známé crew již od roku 2011, kdy se objevil na Rockyho debutu. Primárně se orientoval na společné projekty a vlastní singly, ale v minulém roce vydal své první sólo a nás čeká plnohodnotný průřez jeho tvorbou.

 

Kromě zámořské hvězdy doplňují line-up i ty české a slovenské, přičemž už nyní můžeme prozradit, že v Praze vystoupí Yzomandias, Ektor, Separ, Majk Spirit, Pil C, Kontrafakt, DJ Wich i Azurit Kingdom. Určitě nebude chybět ani atraktivní doprovodný program. O tom vás však ještě budeme včas informovat.

Nezapomeň se dostavit již tento víkend do Bratislavy na první letošní zastávku s Rick Rossem a v kalendáři si pořádně vyznač datum 28. 7., protože tehdy se všichni setkáme v Praze. Zatím si stále můžeš zakoupit lístky v předprodeji za zvýhodněnou cenu, která se však bude postupně navyšovat.

Do komentářů nám dej určitě vědět, jak se ti výběr letošních headlinerů líbí, a koho by měli organizátoři pozvat příště.


Do Česka zavítá další člen A$AP Mob. Na pražském Hip Hop Žije bude headlinerem A$AP Twelvyy
Domů
Sdílet
Diskuse