Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2018 19:47
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Apple se chystá vylepšit svá bezdrátová sluchátka. AirPods čeká voděodolnost a schopnost eliminovat okolní šumy

TECH
Uložit Uložené

Slíbený upgrade by měl přijít koncem roku 2018.

Po loňském vydání populárních bílých AirPods od společnosti s nakousnutým jablíčkem přichází zpráva, že se bezdrátová sluchátka dočkají dalších zajímavých novinek. Apple by je měl aktualizovat s významnými vylepšeními. Ty nejzásadnější novinky se týkají jejich odolnosti vůči vodě, ale také schopnosti odstraňovat vnější ruch, tvrdí magazín Bloomberg.

Kromě těchto dvou hlavních vylepšení však podle zprávy čekají AirPods ještě další novinky. Těmi jsou například přidání nového bezdrátového čipu a podpora pro hands-free aktivaci inteligentního osobního asistenta Siri. Toto všechno nás čeká již koncem roku 2018.

Rovněž bychom se měli dočkat i zcela nového pouzdra na sluchátka, podporujícího novou technologii bezdrátového nabíjení AirPower. Společnost Apple také údajně pracuje i na nové generaci inteligentního reproduktoru s názvem HomePod. Nicméně ještě nejsou dostupné žádné informace o tom, jak bude nový model vypadat a jak se bude lišit od toho současného.

Domů
Sdílet
Diskuse