Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2018 9:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Idea zkouší roli reportéra. Spouští koncept rozhovorů s inspirativními lidmi, zveřejnil už první tři

HUDBA
Uložit Uložené

IDEAS je název nového projektu, jehož autorem je hlava Ty Nikdy, Pepek.

Idea z Ty Nikdy je dlouhodobě jedním z nejaktivnějších československých interpretů vůbec, a to hned na několika frontách. Kromě vlastní tvorby se věnuje i fungování labelu a drží vůdčí ruku nad ostatními členy, energii věnuje do nových kolekcí Rap merche a nyní přichází s dalším vlastním projektem vedle debutu v roli otce.

Jde o podcastovou relaci IDEAS, v rámci níž bude Pepek zpovídat více i méně známé lidi z různých oborů a selekce hostů i i otázek bude výhradně na něm. Podle jeho slov si bude zvát jedince, kteří ho inspirují a zajímá ho jejich život, náplň práce, růst a nutnost posouvat věci dál.

Podcasty budou dostupné na streamovacích službách Spotify nebo iTunes a také v aplikaci Anchor. Budou vycházet pravděpodobně v nepravidelných intervalech, ale zatím jsou k dispozici první tři, kde budeš moci slyšet blízké kolegy Matyse i Prezidenta Lourajdera. Třetím je Tubs. Idea bude rád za vaši zpětnou vazbu a nás taky zajímá, co na tento nápad říkáte.

 

Příspěvek sdílený IDEA (@ideatnkd),

Domů
Sdílet
Diskuse