Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
23. července 2018 v 21:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Monkey Business mají v novém klipu Bena Cristovaa, Ewu Farnou, Vaša Patejdla a další. Nové album vyjde v říjnu

HUDBA EWA FARNA
Uložit Uložené

Český pop-funk pořád žije. Důkazem je legendární kapela Monkey Business, která už brzy představí nové album.

Monkey Business se naposledy o slovo s novým albem přihlásili ještě před třemi lety, kdy vydali úspěšný projekt Sex and Sport? Never!, fungující skvěle až do dnešního dne. Jelikož je to už přibližně tři roky, fanoušci českého pop-funku si žádali novou hudbu a dobrou zprávou je, že na další projekt známých multiinstrumentalistů s titulem Bad Time for Gentlemen si stačí počkat už jen do října.

Zároveň se dnes na veřejnost dostává nový videoklip s názvem Kick the Stupid, kterým si můžeš zkrátit čekání. Za pozornost stojí i samotný doprovodný videoklip, kde si zahrály známé tváře jako Ben Cristovao, Ewa Farna, Mardoša z Tata Bojs, Pavel Zbořil z J.A.R. nebo legendární Vašo Patejdl z Elánu. Všichni se pořádně odvázali a výsledek si nemůžeš nechat ujít. Do komentářů nám dej klidně vědět, jaké pocity v tobě zanechal.

Domů
Sdílet
Diskuse