Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2018 15:52
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Selena Gomez novými fotkami překonala rekord Beyoncé na Instagramu

Uložit Uložené

Milion lajků zpěvačka získala do třinácti minut.

Selena Gomez v neděli oslavila 26. narozeniny. O víkendu její přátelé připravili dokonce dvě oslavy – jedno sobotní překvapení v zákulisí koncertu Imagine Dragons a v neděli slavila v kruhu nejbližších na jachtě. Jako pravá královna Instagramu, kterou se svými téměř 140 miliony sledovatelné pravomocně je, se se světem podělila o pár fotografií.

Určitě však nečekala, že jí fanoušci připraví narozeninové překvapení, další rekord na Instagramu. Zpěvačka tak už nedrží jen rekord za nejvíce followerů, ale i za příspěvek, který dosáhl milionu lajků za nejkratší čas. Dosud tento rekord držela Beyoncé s jejími těhotenskými příspěvky.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Stačilo však pár exkluzivních fotek z oslavy, nějaká vděčná slova a Selena měla rekord v kapse. Milionu lajků dosáhla do třinácti minut. Momentálně je tam srdíček devětkrát víc a je více než jasné, že číslo bude ještě větší. Brzy Selena možná trumfne rekord Kylie Jenner, která má s první fotkou své dcery Stormi historicky nejvyšší počet lajků na Instagramu.

Kylie Jenner a její nejlajkovanější post

Domů
Sdílet
Diskuse