Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2018 19:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda prozrazuje, jakých hostů se dočkáme na Pouliční ekonomické 3. Těšit se můžeš na Rytmuse, Smacka i Ektora

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Dočkáme se 17 skladeb, mnoha hostů a určitě výrazného hudebního posunu.

Sergei Barracuda jako jeden z mála dobře ví, jak se má správně dělat promo k albu. Není to jen o zveřejněném videoklipu a spuštění měsíčního předprodeje, během kterého připomíná fanouškům jeden link, aby prodal co nejvíce nosičů. Rozhodl se dát si společně se svým týmem výrazně více námahy a připravil si pro nás dokumentární sérii s titulem PE Diary.

Ta mapuje celý proces vzniku podrobněji, než by kdokoliv očekával. Sergei se otevírá, zachází do hloubky a prozrazuje pozadí jednotlivých skladeb, kterých najdeš na chystané Pouliční ekonomické 3 sedmnáct. V nejnovějším díle prozrazuje autor jména hostů, mezi nimiž najdeme i Rytmuse, Ektora či Smacka, a dozvídáme se, proč přestal brát drogy.

Podobně jako v předešlých částech, i v tomto případě jsme se dočkali záběrů z nahrávání a máme možnost slyšet pár úryvků. Zbytek doplňují exkluzivní záběry z koncertů či tetovacího studia. Pohodlně se usaď a vychutnej si další skvělé pokračování dokumentu. Nezapomeň, že poslední Pouliční ekonomická vychází už v září, do té doby tě budeme o všem důležitém včas informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse