Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. srpna 2018 17:36
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

10 nejzajímavějších tenisek, které aktuálně můžeš koupit

MÓDA ADIDAS CONVERSE PUMA
Uložit Uložené

Vybrali jsme nejkrásnější tenisky, které si můžeš tuto sezónu pořídit.

Co se týče zajímavých kolekcí a spoluprací, aktuální sezóna je skutečně nadmíru plodná. To se naštěstí odráží i na kvalitních a pohledných kouscích obuvi. Množství designérů sportovních tenisek nám tak nabízí originální modely, nad kterými se vyplatí popřemýšlet.

Converse One Star

Ikonický model od Converse, který sice není tak rozšířený jako jeho úspěšnější kolega All Star, avšak během posledních let se těší obrovské oblibě i díky spolupráci s Tylerem, The Creatorem. Tenisky z jejich poslední kolekce Golf Le Fleur můžeš s trochou štěstí najít na různých e-shopech s cenovkou kolem 3 tisíc ještě i dnes.

 

Příspěvek sdílený Converse (@converse),


Vans x  Vincent van Gogh

Teprve před několika dny překvapila značka Vans kolekcí se slavným holandským malířem Vincentem van Goghem a jeho nejslavnějšími obrazy. Sklidila úspěch u nás i v zahraničí a kousky se z pultů obchodů velmi rychle ztrácejí. Doporučujeme ti tedy dvakrát nezahálet. Ceny se pohybují v klasické hladině, na jakou jsme u značky zvyklí.


adidas Deerupt

Za posledních několik let nedostaly žádné tenisky takovou masivní kampaň jako právě letošní model Deerupt od adidas. Zcela nová teniska stihla od svého uvedení na trh v březnu přijít s množstvím barevných provedení a aktuálně si můžeš za cenu cca 2 500 Kč vybírat z téměř dvaceti různých variací.


Converse x JW Anderson

Britský label JW Anderson, který řídí mladý designér Jonathan W. Anderson, přišel minulý měsíc se svou druhou kolekcí pro Converse, která kromě nových tenisek obsahuje i klasické All Star s logem značky. Za 3 tisíce Kč tak můžeš mít designérský kousek, který rozhodně nikdo nepřehlédne.

 

Příspěvek sdílený END. (@end_clothing),


Air Max 1 Premium „Desert Camo“

Jedním z nejlepších letošních releasů od Nike jsou bez potřebných diskusí tyto Air Max 1 v provedení „Desert Camo“. To, že značka ve svých kolekcích na pravidelné bázi využívá kamufláž, je už léta známo, avšak tentokrát s tou pouštní trefila hřebíček na hlavičku.


Puma Thunder Desert

Puma se dostala na pomyslný vrchol chunky sneakers svým modelem Thunder, který se za krátkou dobu stal jedním z aktuálně nejoblíbenějších. Může za to skvělý design podobný ikonickým Triple S od Balenciaga a šestinásobně nižší cenovka kolem 3 500 Kč.


Air Jordan 3 „Pure White“

Air Jordan přišel ještě v březnu s releasem „Pure White“, který pokládáme za nedoceněný. Ikonická teniska nabývá díky bílému kabátku zcela nový rozměr a rozhodně stojí za pozornost. Může za to do jisté míry také o něco vyšší cenovka, která se pohybuje kolem 5 tisíc.


Nike Air VaporMax

Uvedením tenisek Nike Air VaporMax se z nich okamžitě stal kult. Odhalená podrážka jim přidává na futuristickém vzhledu, který je stále populárnější. VaporMax jsou navíc prý nadmíru pohodlné, což přidává i na jejich ceně. Ta se pohybuje nad 5 tisíci Kč.


Y-3 Kaiwa

Nejdražšími teniskami v tomto výběru jsou Kaiwa ze spolupráce Yohjiho Yamamoty a adidas, tedy jejich designérské divize Y-3. Jejich cena se jako u zbytku jejich obuvi pohybuje okolo hranice 9 tisíc Kč. Už na první pohled však tyto kožené tenisky uchvátí svým futuristickým designem připomínajícím vesmírnou loď.

 

Příspěvek sdílený solebox (@solebox),

Domů
Sdílet
Diskuse