Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2018 10:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kazma odhaluje pozadí natáčení One Man Show s Jágrem, Egem i Majkem Spiritem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sice jsme se pořád nedozvěděli, zda má pravdu Kazma nebo Leoš, ale aspoň máme možnost vidět, jak vznikal hit Cizí zeď.

Zatím poslední díl Kazmovy One Man Show vyvolal množství diskusí, které se v první řadě točily kolem toho, co je vlastně pravda, a kdo lže.

S vlastní verzí celého příběhu totiž přišel i hlavní aktér Leoš Mareš, který si to vlastně celé odnesl. Právě jeho influencerský dosah Kazma využil k tomu, aby rozšířil kampaň 1/10, týkající se hrozivé statistiky při dopravních nehodách.

Zatímco se youtubeři přiživují na opakovaném rozebírání stejných drobností, Kazma podobně jako ve všech předchozích případech zveřejňuje making of.

To se však týká „jen“ pozadí vzniku aktuálního hitu Cizí zeď, který vznikl jako reakce na očekávanou nenávist v komentářích. Máme možnost vidět proces nahrávání od prvotního nápadu a Kazmovi se ve studiu vystřídaly skoro všechny současné české pěvecké talenty i legendy.

Suverénně nejvíce nás pobavil jeden z nejstarších českých raperů Kato, kterému trvala cesta z Prahy 5 na Prahu 6 více než tři hodiny. Autem.

Celý Making of díl můžeš zhlédnout tady

Domů
Sdílet
Diskuse