Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2018 14:20
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Měl by se Stream začít obávat? Internetový gigant Mall představil vlastní televizi

TECH VIDEO
Uložit Uložené

Společnost Mall se rozhodla pro tvorbu vlastního orginálního obsahu skrze jejich novou internetovou televize Mall.TV

Již začátkem tohoto jara se ven dostaly informace o tom, že internetový gigant Mall.cz připravuje vlastní internetovou televizi. A právě k jejímu spuštění došlo nedělní půlnocí na adrese Mall.tv.

Pokud si vzpomínáte na událost, kdy z konkurenční služby Stream.cz od společnosti Seznam odešla část tvůrčího týmu a podstatné osobnosti pořadů, tak nyní již víte kam. V Mall.TV nyní najdeme šéfproducenta Lukáše Záhoře nebo třeba producenta Milana Kuchynku. Ten stojí například za filmem Prezident Blaník.

Známé obsazení

Součástí se však staly i další osobnosti jako Adam Gebrian, Jarda Konáš, Roman Vaněk, Pavel Zuna, Veronika Koko Kokešová nebo Luděk Staněk. Všechny můžete znát z jejich populárních pořadů z již zmíněné Stream.cz, nyní je však uvidíte ve zcela nových.

Měl by se Stream začít obávat? Internetový gigant Mall představil vlastní televizi
Zdroj: Mall.tv
Originální tvorba

Hlavním cílem televize je rozhodně produkce vlastních originálních pořadů. Těch je v nabídce aktuálně přes 30 a k tomu 2 produkční seriály, které jsou také doplněny o 2 převzaté – Kosmo a Čtvrtá hvězda.

Služba je zcela zdarma a lze tedy očekávat, že se bude snažit zaútočit na první příčku, kterou v originálním obsahu aktuálně vede Stream.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse