Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2018 14:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Phoenixův Joker vyvolává šílenství v ulicích New Yorku na nových fotkách z natáčení. Kdo si ve filmu zahraje malého Bruce Wayna?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kromě herecké posily v článku najdeš také další fotografie z natáčení.

Po odhalení Batmanova automobilu (nacházejícího se údajně blízko natáčení nového Jokera) a várce nových videí a fotografií k tobě přicházíme s dalšími skvělými záběry z placu a oznámeným hereckým obsazením mladého Bruce a jeho komorníka Alfreda.

Na prvních fotkách můžeš pozorovat Arthura alias Jokera v kostýmu klauna, prchajícího před... vlastně ani nevíme před čím.

Tak jako vždy, k tomu, aby ses dostal k dalším fotografiím, klikej na šipku doprava

Běžícího Arthura si natočili náhodní kolemjdoucí

Později bude ale Joker utíkat i před policií, která ho zjevně chytí 

Což vzhledem k jeho menší nemotornost není zas tak velké překvapení

A konečně jsme se dočkali i prvního záběru na Batmanova otce Thomase Wayna

Phoenixův Joker vyvolává šílenství v ulicích New Yorku na nových fotkách z natáčení. Kdo si ve filmu zahraje malého Bruce Wayna?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Postavu Arthura Flecka (v pozdějším období zločince Jokera) ztvární Joaquin Phoenix (Her, 8 MM, Gladiátor, The Master), ale kromě něj ve filmu uvidíme i Sophie Dumond, kterou si zahraje Zazie Beetz (Deadpool 2), ale také Batmanova otce Thomase Wayna alias herce Bretta Cullena, kterého jste mohli vidět na záběrech výše (The Runaways).

Do role mladého Bruce se tvůrci rozhodli obsadit méně známého Dante Pereiry-Olsona. Ten si v roce 2017 ve filmu You Were Never Really Here zahrál mladou verzi Phoenixovy postavy Joea. Komorníka Alfreda si ve snímku zahraje Douglas Hodge (The Night Manager, Robin Hood).

Zatím neznámé postavy ztvární Robert De Niro, Frances Conroy, Shea Whigham, Bryan Callen a další. Premiéra filmu je plánována na 4. října 2019 a režii má na starosti Todd Phillips (The Hangover, Road Trip). Pro všechny informace, fotografie a videa vstup do následujícího vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse