Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 15:59
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Avengers 4 trvají 3 hodiny! Pokračování se ještě stříhá, ale nepochybně půjde o nejdelší film MCU

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Joe Russo odhalil detaily ohledně stavu Avengers 4.

Pokud o tom někdo pochyboval, ode dneška už nemusí. Režisér Joe Russo na live QA (questions and answers) odpověděl fanouškům na různé dotazy ohledně Avengers 4. Dozvěděli jsme se díky tomu množství zajímavých a věcných informací.

Jak praví nadpis, snímek má zatím 3 hodiny. Nejdelší film z MCU má momentálně 2 hodiny a 49 minut a jde o Infinity War. Joe Russo připomíná, že co se stříhání týče, stále jsou teprve někde v polovině. Je tedy více než pravděpodobné, že snímek přijde o pár minut. Status nejdelšího MCU počinu by si však měl udržet.

Joe Russo na to navázal komentářem, že s VFX triky teprve začínají. Bude jich více než 3 000 (stejně jako v případě Infinity War). Jistě, nějaké už mají hotové, přece jen, snímek se natáčel ještě začátkem tohoto roku, ale jsou to právě poslední týdny, kdy trikaři začali makat na 120 %.

Prozradil i to, že právě začali s Alanem Silvestrim pracovat na soundtracku. 

A i když si bratři Russovi od MCU dají pauzu, můžeme počítat s tím, že s Marvelem v budoucnu budou spolupracovat. A nás to těší, protože Winter Soldier, Civil War a Infinity War patří k tomu nejlepšímu, co Marvel Studios vyprodukovalo.

Pro více informací o Avengers 4 zamiř do našeho vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse