Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2018 v 11:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

50 Cent se vysmál 6ix9ineovi. Prý má zavolat mamince, ať mu pomůže

HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper Tekashimu poslal vzkaz přes Instagram.

6ix9ine momentálně neprožívá nejlepší životní období. Nejenže byl nedávno odsouzen k čtyřletému podmíněnému trestu za sex s nezletilou, ale před pár dny ho rovnou americké úřady nechaly zatknout a poslaly do vězení.

Hrozí mu doživotní trest, protože byl obviněn z několika trestných činů od vydírání, přes účast na ozbrojené loupeži až po nedovolené ozbrojování. Momentálně tráví svůj čas ve věznici Metropolitan Detention Center v newyorském Brooklynu.

V uplynulých měsících se Tekashi sblížil s 50 Centem. Společně si utahovali z toho, že Tekashi staršímu raperovi připomíná sebe v mládí, a tak se z něj stal pomyslný Tekashiho otec. Tekashi mu v rozhovoru před zatčením vzkázal, že by měl platit alimenty, protože mu nezbývají peníze.

Naneštěstí, zatčení idylický vztah narušilo a otcovství se vypařilo. 50 Cent si svého mladšího kolegu vychutnal na Instagramu, protože mu v příspěvku vzkázal, aby raději zavolal své matce, ať mu pomůže.

„Mého syna zatkli, řekl jsem mu, ať mi vůbec nevolá,“ a pokračoval, že je 6ix9ine hlupák, protože po něm tentokrát jdou rovnou federálové. „Zavolej mámě, nechci, aby mi volala FBI,“ zakončil svůj odkaz.

Domů
Sdílet
Diskuse