Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2018 16:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bláznivý svět Travise Scotta ožívá uprostřed džungle

HUDBA
Uložit Uložené

Astroworld dostává další skvělý klip. Vracíme se do světa pohádek, ale tentokrát z jiné perspektivy.

Travisu Scottovi se v aktuálním roce podařilo vydat jedno z nejúspěšnějších alb ze všech raperů s názvem Astroworld. Svědčí o tom nejen prodeje, ale i prestižní žebříčky, kde se některé skladby udržují až dosud. A tato skutečnost je nám sympatická i z důvodu, že jako jeden z mála Travis nestojí o pozornost díky kontroverzi, kterou by sám inicioval.

Módní ikona má zároveň štěstí na spolupráci s režisérem takového ražení, jakým je už snad i legendární Nabil Elderkin. V poslední dekádě působí i jako filmový režisér a mezi jeho známé práce patří Welcome to Heartbreak od Kanyeho, DNA. od Kendricka Lamara či klipy Franka Oceana.

Do velké míry má zásluhu i na vizuální stránce Astroworldu, protože si na starosti vzal úvodní teaser a nyní se opět připomíná u klipu na Yosemite. Už tradičně se vracíme do pohádkového světa, a i když má celé video jen pár minut, právem vyvolává dojem plnohodnotného filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse