Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2018 15:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Snoop Dogg se vysmál Kanyemu. Nikoho ku*va nezajímá, co právě zažíváš, vzkázal mu

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Raper se na Instagramu vyjádřil k současnému konfliktu mezi Kanyem a Drakem.

Zřejmě jsi v posledních dnech zachytil konflikt mezi Kanyem Westem a Drakem. Oba rapeři si vyměnili pár názorů, Kanye věnoval svému kolegovi 150 příspěvků na Twitteru, zapojila se i Kim Kardashian a nakonec svou částí přispěla Ariana Grande. Kanye stihl na Arianu zareagovat, vzkázal jí, ať se raději uklidní.

Jako v minulosti, i tentokrát však nezapomněl pár milých slov poslat Kanyemu raper Snoop Dogg. Kdysi se mu vysmál za to, že Drake ve skladbě In My Feelings zpívá o Kim Kardashian, přičemž opět využil platformu Instagramu na to, aby svůj názor sdílel se světem. V konfliktu se postavil na stranu Drakea, protože Kanyeho od chvíle, kdy se raper začal kamarádit s Donaldem Trumpem, nemá moc v lásce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg),

Nebral si servítky. Nejdříve se fanoušků zeptal, zda jsou už i oni z Kanyeho a jeho tweetů unavení, protože Snoopa nebaví. V pozadí videa hrála skladba From Time od Drakea, takže Snoop dával najevo, na čí straně stojí.

Doporučeno
RECENZE: Day Shift RECENZE: Day Shift 12. srpna 2022 19:30

Zamyslel se nad tím, že konečně pochopil, proč se Kanye skamarádil s Trumpem, prý za tím bude stejný styl nekonečného tweetování. Snoop mu vzkázal, že zřejmě potřebuje profesionální pomoc Dr. Phila.

Kanye se podle Snoopa má zvednout ze židle, přestat konečně Drakeovi vypisovat na internetu a jít si to s ním vyřídit v reálném životě. „Přestaň celému světu vyprávět o tom, čím právě procházíš. Nás to ku*va nezajímá,“ doplnil ve videu Snoop Dogg.

Domů
Sdílet
Diskuse