Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 16:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Disney natočí hraný remake Lady a Tramp se skutečnými psy

FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Na rozdíl od Lvího krále, remake Lady and the Tramp bude skutečně hraný.

Když Disney oznámilo, že natočí remake Lvího krále stylem live-action, tedy že půjde o hraný film, mnoho z nás nechápalo, co to vlastně znamená. S trénovanými lvy asi točit nebudou, že?

No a pak vyšel první teaser, nám spadla čelist, ale zároveň bylo jasné, že to až tak live-action nebude. Lidé v příběhu přítomni snad nebudou a všechna zvířata budou pravděpodobně CGI (tomuto tématu se budeme věnovat v samostatném článku později), takže se o označení snímku dá vskutku polemizovat.

Mnoho lidí proto asi potěší zpráva, se kterou přišel server Collider. Remake Lady and the Trump, který vyjde exkluzivně na Disneyho streamovací platformě Disney+, využil skutečné psy.

Není známo, jak si s nimi pohrají v postprodukci, ale bude nesmírně zajímavé sledovat, jak si s pejsky poradili na natáčení. Pohyby úst jim zřejmě dotvoří trikaři, avšak nepochybujeme, že dostat dokonalé záběry bylo pro štáb nesmírně náročné.

Titulní pejsky pak namluví Tessa Thompson a Justin Theroux, přičemž režíruje Charlie Bean (The LEGO Ninjago Movie). Herec Thomas Mann tvrdí, že ani nešlo o trénované psy. Štáb je našel 3 měsíce před natáčením a až poté je začali trénovat. Natáčení však lehké nebylo, jelikož psíci se často rozhodli odběhnout ze scény.

Film Lady a Tramp by se na Disney + mohl dostat koncem roku 2019, případně počátkem roku 2020.

Disney natočí hraný remake Lady a Tramp so skutočnými psami
Disney natočí hraný remake Lady a Tramp so skutočnými psami Zdroj: Disney
Domů
Sdílet
Diskuse