Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2018 11:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Madonna i Selena Gomez. Vydavatelství nechtěně oznámilo, jaká alba vyjdou v roce 2019

HUDBA KENDRICK LAMAR LANA DEL REY
Uložit Uložené

Známý evropský distributor americké hudby prestižního Interscope vydavatelství pravděpodobně omylem zveřejnil seznam alb očekávaných v roce 2019.

V době internetu se k nám informace často dostanou i přesto, že by vůbec neměly. Pravděpodobně i to je aktuální případ známého vydavatelství Polydor Records, které již skoro století distribuuje alba amerického Interscope pro Evropu.

Tato společnost fungovala již v dobách, kdy svá alba vydávali Beatles či ABBA a prakticky celý Universal, takže o její důvěře snad nikdo pochybovat nemusí.

Ať už šlo o chybu nebo taktický tah, dnes se dozvídáme, že na Instagram vydavatelství se na chvíli objevil příspěvek, ze kterého můžeme dedukovat, že jde o seznam interpretů vydávajících album v následujícím roce.

Ve všech případech by další nosič dával logický význam, a tak se můžeš pomalu začít těšit na novou hudbu od kapacit jako Kendrick Lamar, Lady Gaga, Selena Gomez, Madonna nebo Lana Del Rey. Více podrobností zatím neexistuje, ale v komentářích nám klidně napiš, které projekty ze seznamu níže tě potěšily nejvíce.

Domů
Sdílet
Diskuse