Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 18:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Viděli skapat hodně talentu a vyletět Kontrafakt. Poslední album PSH se blíží, sleduj klip

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Vladimir 518, Orion, Mike T jsou opět spolu ve studiu a chystají album, kterým pravděpodobně navždy ukončí tvorbu PSH.

Pražská trojice Vladimir 518, Orion a Mike Trafik patří mezi legendy československého rapu a nikdy tomu už nebude jinak. Kluci byli součástí rapového žánru již v minulém tisíciletí a věrní mu zůstali dodnes. Vedle mnoha jiných uměleckých projektů si dokáží najít čas i na přibližně dvě stovky koncertů ročně, takže jim aktivitu vyčítat určitě nemůžeme.

I přesto je to už nějaký ten rok, co jsme neměli možnost slyšet žádný celistvý projekt od PSH, což však mají členové Bigg Boss labelu v plánu napravit v roce 2019. V jednom z rozhovorů už dokonce prozradili, že by mělo album spatřit světlo světa v květnu, a tak se velmi rádi necháme překvapit.

Zároveň jsme se dnes dočkali vydání prvního videoklipu, který si podle očekávání na starosti vzal šikovný Vít Hradil se svým týmem. Jde o atmosférickou temnou záležitost, kde najdeme i slovenského reprezentanta Strapa. Skladbou s názvem Kdo já jsem si tak můžeš zkrátit čekání na album a my už nyní můžeme soudit, že se je na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse