Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2019 2:49
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Detective Pikachu ohlašuje pokračování ještě před premiérou jedničky. Kdo se o něj postará?

Detective Pikachu ohlašuje pokračování ještě před premiérou jedničky. Kdo se o něj postará?
Zdroj: Legendary
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Legendary svému filmu nesmírně věří.

Jen málokterá studia a málokteré projekty dostávají zelenou pro pokračování tak dlouho před premiérou předešlé/první části. U zaběhnutých sérií je to jednodušší, ale při novince nikdy nevíte, jak u diváků vypálí. Nicméně, jsou zde případy jako IT či Detective Pikachu, kdy se po trailerech může celý svět zbláznit a ty už tušíš, že máš úspěch v kapse.

I proto se více než 3 měsíce před premiérou dozvídáme, že Legendary už plánuje pokračování pro Detective Pikachu. Nenápadný film nás všechny ohromil debutovým trailerem. Nikdo nečekal, že snímek bude vypadat až tak dobře. Legendary toho chce využít naplno a dostat sequel do kin co nejdříve, a tedy ještě v roce 2021.

Scénář dvojky napíše Oren Uziel (22 Jump Street, Shimmer Lake nebo Freaks of Nature). Kromě toho má Uziel napsat i scénář pro reboot Mortal Kombat či celovečerák Supergirl, přičemž v listopadu tohoto roku uvidíme i Sonic the Hedgehog, kde se také podílel na scénáři.

O ději zatím nevíme nic, nakonec, nějaké ty příběhové zvraty nás čekají teprve v jedničce. Nepochybně se vrátí i Ryan Reynolds, který namluví samotného Pikachu. My však věříme, že dvojka vsadí na lepší herce než Justice Smithe v hlavní role. Níže přikládáme ještě nejnovější televizní spot. Premiéra nás čeká 10. května, a pokud se o filmu chceš dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse