Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2019 12:14
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Ben Affleck končí jako Batman. Kdy se dočkáme nové sólovky od režiséra Planety opic?

Ben Affleck končí jako Batman. Kdy se dočkáme nové sólovky od režiséra Planety opic?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude ti nejnovější představitel ochránce Gothamu chybět?

Začátkem ledna jsme tě v naší pravidelné rubrice Snídaně s Filmkultem informovali, že připravovaný Batman by se mohl začít natáčet v průběhu roku 2019. V dané době jsme ale stále netušili, zda se hlavní role znovu ujme Ben Affleck.

Herec se k publikovanému datu premiéry, které tvůrci aktuálně stanovili na léto 2021, vyjádřil s radostí a prohlásil, že se těší na uskutečněnou vizi režiséra Matta Reevese. V ní už ale s ním počítat nemůžeme.

Batman sa vráti v roku 2021. Tentokrát už ale bez Bena Afflecka
Batman sa vráti v roku 2021. Tentokrát už ale bez Bena Afflecka Zdroj: Warner Bros.

Šestačtyřicetiletý Affleck postavu Batmana ztvárnil v trojici filmů, a to konkrétně v Batman v Superman: The Dawn of Justice, Suicide Squad a Justice League. Původně měl nový snímek s Batmanem dokonce režírovat, ale jak už víš, jeho místo nahradil zmíněný Matt Reeves. Premiéra byla konkrétně stanovena na 25. červen 2021.

Podle dostupných informací by se měl nový Batman dějově soustředit na mladší verzi Bruce Wayna. Bude ti charismatický Ben Affleck chybět? A koho by sis dokázal v roli nejnovějšího ochránce Gothamu představit?

Domů
Sdílet
Diskuse