Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2019 10:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Avengers: Endgame odhaluje zpustošenou Zemi. Polovina lidstva je mrtvá, ale Captain America a Iron Man se odmítají vzdát

Avengers: Endgame odhaluje zpustošenou Zemi. Polovina lidstva je mrtvá, ale Captain America a Iron Man se odmítají vzdát
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Super Bowl spot k nejočekávanějšímu filmu roku toho moc neodhalil.

Kevin Feige a Marvel drží slovo. Ani nejnovější Super Bowl spot pro Avengers: Endgame neodhaluje nic z pokročilé fáze filmu (asi). Místo toho nám ukazuje post-apo Zemi, které chybí polovina lidstva. A to včetně hrdinů, našich Avengers, kteří se s tím odmítají smířit.

U většiny záběrů je jasně vidět, že jde o úvod filmu, no a u toho zbytku si zase bez kontextu i tak nic nemůžeme domyslet. Pevně však věříme, že přijde ještě jeden trailer, který nás posadí na zadek a navnadí na kino. Stačil by detailnější pohled na Capa se štítem a srdce fanoušků se asi roztečou.

Všem bylo jasné, že ho bude mít, no a už v záběrech níže na něj dostáváme první pohled. Vyvrcholení MCU uvidíme v kinech již 25. dubna, a pokud se chceš dozvědět více, klikej na naše vlákno sem.

Domů
Sdílet
Diskuse