Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2019 11:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dědeček youtuber individuálně poděkoval více než 1 500 odběratelům za to, že sledují jeho videa. Dnes jich má skoro 4 miliony

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Portugalec přesvědčil lidi svou přirozeností.

Nové technologie otevřely dveře na internet i starším lidem. Portugalský dědeček Nilson Izaias Papinho objevil kouzlo YouTube zhruba před rokem, když si založil kanál a začal nahrávat různá videa o tom, jak se prochází po své zahradě, vytváří si vlastní sliz či ukazuje lidem, co právě snídá.

Nesnažil se nikoho šokovat, vytvořit skandál či kontroverzní situaci, jednoduše natáčel svůj běžný den a doufal, že se úspěch dostaví postupem času. Nilsonova videa nesledovaly miliony lidí, ale on pokračoval i nadále.

Na konci ledna nasbíral přibližně 7 tisíc odběratelů, v této chvíli již na jeho kanálu svítí číslo 3,8 milionu odběratelů. Jak to dokázal? Jednoduše, světu ukázal, že na internetu mohou prorazit i tvůrci, kteří jsou milí, uctiví a opravdu si váží podpory, kterou dostávají.

Portugalský starček si po čase všiml rostoucí podpory, to bylo ještě v době, kdy nasbíral první tisíce odběratelů, a tak si sedl za počítač, napsal jména všech odběratelů do poznámkového sešitu a zapnul kameru.

Každému z nich zvlášť poděkoval za to, že ho podporují, komentují jeho videa a zejména je sledují. Tento krok lidi na internetu dojal natolik, že se stařík stal virálním a dnes o něm ví prakticky celý svět.

I nadále pokračuje v nahrávání videí ze svého života, děkuje novým milionům fanoušků a užívá si fakt, že z pár tisíc zhlédnutí vyrostla jeho videa za pár dní na úroveň milionů zhlédnutí. Vyplatí se být přirozený a uctivý.

Domů
Sdílet
Diskuse