Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2019 11:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Marek Hamšík opravdu přestupuje do Číny za 20 milionů eur. Do nového působiště by měl dorazit už zítra

SPORT ČÍNA
Uložit Uložené

Slovenský fotbalista odchází hledat novou výzvu.

Jeden z nejlepších slovenských fotbalistů Marek Hamšík uzavírá důležitou kapitolu své kariéry a z italské Neapole přestupuje do čínského klubu Ta-lien I-fang. O tomto připravovaném přestupu se hovořilo už delší dobu, dokonce i loni z Itálie přicházely šumy o tom, zda Slovák nezakotví v exotické zemi, ale nakonec zůstal v Neapoli.

Hamšík je tamní legendou, vždyť za své působení zvládl překonat i Diega Maradonu a dnes mu patří titul nejlepšího střelce historie Neapole. Místní fanoušci ho uctívají, Marek byl dlouhá léta i kapitánem týmu, a tak určitě nebylo loučení se svým působištěm jednoduché.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @marek_hamsik_17_official,

Právník SSC Neapol Mattia Grassani informoval Radio Kiss Kiss o tom, že Slovák už s čínským klubem podepsal smlouvu a do země odcestuje v pátek. I když jsme tě už před pár dny informovali o tom, že Hamšík by měl vydělávat přibližně 9 milionů eur ročně, nelze jasně říct, kde je pravda, protože žádná konkrétní mzda zveřejněna pochopitelně nebyla.

Doporučeno
Seznam se s nejlepšími kolekcemi módních domů, které reagují na příchod čínského nového roku ve znamení Zajíce Seznam se s nejlepšími kolekcemi módních domů, které reagují na příchod čínského nového roku ve znamení Zajíce 23. ledna 2023 8:30

Na druhé straně, kluby se dohodly na odstupném. Neapol nejdříve přiškrtila přestup, když se jí nelíbila finanční nabídka, ale nakonec měla souhlasit s částkou 20 milionů eur, která bude vyplacena nadvakrát.

My věříme, že se bude Markovi dařit i v novém působišti a do slovenské reprezentace se bude i nadále vracet s chutí. Čína přece jen v posledních letech přitáhla několik velkých hvězd světového fotbalu a historicky nejlepší střelec SSC Neapole se mezi nimi rozhodně neztratí.

Domů
Sdílet
Diskuse