Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 13:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel je dle prvních reakcí kritiků a fanoušků vynikající komiksovka s neuvěřitelně silnou hrdinkou

Captain Marvel je dle prvních reakcí kritiků a fanoušků vynikající komiksovka s neuvěřitelně silnou hrdinkou
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zajdeš na připravovanou novinku od Marvelu i ty?

Captain Marvel do našich kin dorazí už za dva týdny a první reakce kritiků nasvědčují tomu, že se máme opravdu na co těšit. Perri Nemiroff označila příchod Captain Marvel za velký přínos do univerza, který předurčuje ještě světlejší zítřky MCU.

Mimo jiné vyzdvihla sílu a energii, kterou hlavní představitelka Brie Larson vložila do postavy Carol Danvers. Pochválila ale i výkon Lashany Lynch a Bena Mendelsohna alias padoucha Talose.

„Captain Marvel je absolutně úžasná. Nikdy jsem se s postavou z Marvelu neztotožnila tak jako s Carol. Je tvrdohlavým a zábavným dítětem z 90. let, za které se považuji i já,“ neskrývala své nadšení Ash Crossan z Entertainment Tonight.

Eric Eisenberg ze CinemaBlend docenil několik stylových překvapení, která vůbec neočekával a ztvárnění Carol Danvers herečkou Brie Larson označil za její první fantastický krok do světa MCU.

Další kritici chválili autentickou retro atmosféru 90. let a také záhadnost a humor, které se prolínaly celým filmem. Brandon Davis z portálu Comic Book potvrdil, že fanoušci komiksů Captain Marvel budou tento film milovat a Angie J. Han z Mashable prohlásila, že Thanos je v hajzlu.

Ještě před promítáním filmu se ale podle portálu ScreenRant na webu Rotten Tomatoes začaly objevovat negativní recenze trollů, které s předpojatostí útočily nejen na snímek Captain Marvel, ale i na představitelku hlavní hrdinky Brie Larson. Tu mimo jiné obviňovali z feminismu a kažení Marvel univerza. Film do našich kin přijde 7. března 2019. Pro další info vejdi do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse