Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2019 19:16
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Harley Quinn nakupuje exotická zvířata a Huntress odhaluje taktický kostým. Vychutnej si fotky z natáčení Birds of Prey

Harley Quinn nakupuje exotická zvířata a Huntress odhaluje taktický kostým. Vychutnej si fotky z natáčení Birds of Prey
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčení sólovky bláznivé Harley je momentálně v plném proudu.

Sólovka Harley Quinn (Margot Robbie) s názvem Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) se nám naposledy připomněla ještě koncem minulého měsíce, kdy byla zveřejněna vůbec první oficiální ukázka.

Ta kromě samotné Harley nabídla i několik velmi rychlých prostřihů, díky kterým byly v krátkosti odhaleny i ostatní postavy, jako Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Cassandra Cain (Ella Jay Basco), Renee Montoya (Rosie Perez), Black Mask (Ewan McGregor) a Victor Zsasz (Chris Messina).

A protože je natáčení komiksovky stále v plném proudu, můžeme předpokládat, že kromě nějakých těch fotek či videí z placu se v nejbližším období asi ničeho většího nedočkáme. Rozhodli jsme se proto shrnout dohromady alespoň vše zajímavé z natáčení, co se na internetu v nedávné době objevilo.

Další záběry na nový kostým Harley

Harley v obchodě s exotickými zvířaty. Že by se ve filmu objevily i hyeny Bud a Lou?

Ukázala se i Huntress v podání půvabné Mary Elizabeth Winstead

A opět Harley, která se pravděpodobně někam stěhuje

Harley společně s Cassandrou Cain. Bude to psí jídlo pro výše zmiňované hyeny?

A ještě Harley zachycená v něžné chvilce

s postavou jménem Doc, kterou ztvární čínský herec Dana Lee

A na závěr pro tebe máme ještě jedno video z natáčení. Vidíme na něm nákladní auto prorážející nějakou bránu a následně i sedící Harley, která sleduje jakousi explozi odehrávající se mimo záběr.

 

Harley by měla ve filmu spojit síly s Huntress i Black Canary a postavit se proti záporákovi jménem Black Mask. Jejich cílem bude zachránit mladou Cassandru Cain. Zajímavostí je, že postava Cassandry si v některých komiksových předlohách oblékla masku Batgirl. Snímek režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother) a za scénářem stojí Christina Hodson (Bumblebee).

Ta mimochodem prozradila, že Harley tentokrát nebude zastíněna žádnou jinou postavou. Americká premiéra Birds of Prey je naplánována na 7. února 2020. Čeští diváci snímek uvidí pravděpodobně až 13. února. Pro více informací o Birds of Prey klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse