Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2019 1:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

MMA bojovník vylezl na klec a wrestlingovým trikem chtěl dorazit soupeře

SPORT
Uložit Uložené

Michel Pereira vnáší do MMA pořádné vzrušení.

Wrestling je zábavná show s prvky bojových sportů. Zřejmě takto by zareagovala většina Evropanů na wrestlingovou tradici ve Spojených státech amerických. Pokud se však jmenuješ Michel Pereira, pocházíš z Brazílie a na profesionální úrovni bojuješ v MMA, pak se očividně wrestlingem můžeš inspirovat.

Wrestleři často používají trik s názvem moonsault, při kterém většinou vylezou na okraj ringu, udělají backflip a dopadnou na svého soupeře. Kdybys podobný trik vyzkoušel v reálném životě, zřejmě bys skončil v nemocnici v první řadě ty a ne tvůj protivník.


Brazilec Pereira ale nemá z neobvyklých kousků strach, což předvedl na eventu Road FC 52. V jihokorejském Soulu se mu do cesty postavil Dae Sung Kim a Pereira ho nešetřil. Na svou bizarní bojovou techniku je hrdý, protože soupeř nikdy neví, co vytáhne z rukávu.

Občas na tebe vyskočí, jindy znenadání vyzkouší kop z otočky či kop ve výskoku. Když však před diváky otestoval právě wrestlingový moonsault, publikum zůstalo v němém úžasu. Nevydařil se mu sice dokonale a Dae Sung Kim se ubránil, avšak netrvalo dlouho a v druhém kole Pereira zápas vyhrál. 

Domů
Sdílet
Diskuse