Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2019 20:36
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Aquaman 2 má datum premiéry! Kdy dorazí do kin?

Aquaman 2 má datum premiéry! Kdy dorazí do kin?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A už to máme konečně i oficiálně.

Studio Warner Bros. věřilo Aquamanovi natolik, že během přípravy pro pokračování oznámilo už samotnou premiéru snímku. Jak už ale velmi dobře víš, králi Atlantidy se v kinech nesmírně dařilo (momentálně má na svém kontě 1,138 miliardy dolarů celosvětově), a tak bylo jasné, že nezůstane pouze u prázdných řečí.

Warneři nedávno dokonce potvrdili, že na dvojce Aquaman pracují zatím bez režiséra Jamese Wana, který údajně čeká na ten správný scénář. Je ale velmi těžké představit si, že studio neudělá všechno proto, aby ho opět získalo. Příběh dokonce připravuje Wanův častý spolupracovník David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2, Aquaman), takže návrat režiséra jednotky je pravděpodobně jen otázkou času.

Aquaman
Aquaman Zdroj: Warner Bros.

Na co už ale dále čekat nemusíme, je datum premiéry Aquamana 2. To bylo dnes totiž konečně oficiálně potvrzeno, a to konkrétně na 16. prosince 2022. Navíc kromě pokračování Aquamana se chystá i hororový spin-off s názvem The Trench. A jelikož zpráv z tábora Warner Bros. bylo v poslední době hned několik, možná by nebylo špatné shrnout si kalendář premiér nadcházejících komiksovek:

Shazam! – 5. dubna 2019

Joker – 4. října 2019

Birds of Prey – 7. února 2020

Wonder Woman 1984 – 5. června 2020

The Batman – 25. června 2021

The Suicide Squad – 6. srpna 2021

Aquaman 2 – 16. prosince 2022

Domů
Sdílet
Diskuse