Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2019 12:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga otevřeně vysvětlila svou „lásku“ k Bradleymu Cooperovi. Popsala i moment, kdy vyhrála Oscara

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka se objevila v show u Jimmyho Kimmela.

Předávání Oscarů máme úspěšně za sebou. Dnes už můžeme jen hodnotit, co se na ceremonii vlastně odehrálo. Nejvíce lidi zřejmě zajímal příběh pomyslné lásky mezi Lady Gagou a Bradleym Cooperem. Zpěvačka a herec chtě nechtě vytvořili první drby o vzájemné náklonnosti již při natáčení filmu A Star Is Born a fanoušci se této představy drží až dodnes.

Lady Gaga a Bradley Cooper si zřejmě dávno uvědomili, že nejlepší propagace pro celý film i hit Shallow by mohla být založena právě na chemii a vzájemných sympatiích mezi jimi dvěma, a tak pokračovali v provokacích. Když Bradley přišel živě zazpívat na zpěvaččinu show v Las Vegas, vypadalo to, jako by spolu už dlouhé měsíce chodili.

Doporučeno
Když Bradley Cooper líbal Irinu, Lady Gaga jako by nechtěla existovat. Internet se baví pomyslným milostným trojúhelníkem Když Bradley Cooper líbal Irinu, Lady Gaga jako by nechtěla existovat. Internet se baví pomyslným milostným trojúhelníkem 25. února 2019 11:44

Fanoušci byli nadšení i z vystoupení na samotných Oscarech, kde se na sebe Bradley a Lady Gaga dívali jako největší životní lásky, ale samozřejmě po celou dobu šlo jen o show pro diváky.

Zpěvačka to potvrdila u moderátora Jimmyho Kimmela, který se jí na vysněnou lásku hned zeptal. Gaga konstatovala, že Shallow je píseň o lásce, stejně jako A Star is Born je filmem o lásce, a tak spolu vždy vstupovali tak, aby v lidech navodili atmosféru zamilovanosti. Nemusíš se proto obávat, že Bradley opustí Irinu.

V rozhovoru vyprávěla i o svých začátcích, kdy od rodičů dostávala kapesné 20 dolarů týdně a jako hosteska si trénovala děkovnou řeč, což se jí nakonec v neděli vyplatilo.

Domů
Sdílet
Diskuse