Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2019 13:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ve vysněných pracích dali výpověď a na půlroku odletěli do Asie. Jimmy s přítelkyní už zažili snad nejhorší vlak na světě

REFRESHER
Uložit Uložené

Ve spolupráci s úspěšným elektronickým producentem Jimmym Pé ti budeme přinášet cestovatelská videa z jeho dobrodružství během turné v Asii.

Před pár týdny jsme se se známým elektronickým producentem Jimmym dohodli, že by jeho půlroční cesta napříč Asií mohla být zvěčněna na našem YouTube kanálu. Jelikož má bohaté zkušenosti s prací s kamerou a střihem, právě vlogová forma se nám zdála jako ideální a jsme velmi rádi, že vám nyní můžeme představit ten debutový.

Jimmy se svou přítelkyní Silvií se rozhodli dát výpověď v svých dreamjobech, aby sami vystoupili z komfortní zóny a zkusili si život mimo Evropu, kde je všechno na dosah. Kromě nádherných záběrů ze zemí Asie se můžeš těšit na množství informací a zajímavostí týkajících se jednotlivých míst, kde se pár nachází.

Dočkáš se i cestovatelských tipů a triků, které ti mohou při tvém výletě pomoci, a co je hlavní – vlogy by pro tebe měly být motivací, abys alespoň na chvilku vypnul, sbalil tašku a vydal se poznávat krásy světa.

Jimmy Pé ve skutečnosti zároveň aktuálně absolvuje turné, protože patří mezi úspěšné DJe a zazářil už i za velkou louží. Kromě panenské přírody uvidíš tedy i záběry z klubů. Dnešní vlog je věnován Indii, kde kromě hodně jiného odvážní Slováci vyzkoušeli i typický vlak a my jsme přesvědčeni o tom, že si těch našich budeš o něco více vážit.

Do komentářů nám ještě nezapomeň napsat, jak se ti náš společný nápad líbí a co bys rád ve videích s Jimmym a Silvií viděl.

Domů
Sdílet
Diskuse