Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 0:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tary je primitiv, 6ix9ine manipulátor a vypočítavec. Co se událo v posledních dnech?

HUDBA FRESHNEWS
Uložit Uložené

Vody domácího internetu rozvířil youtuber Tary. Více se dozvíš v pokračování Freshnews.

 

 Posledních pár dní patřilo nejprve aktuálně nejznámějšímu českému youtuberovi Tarymu, jehož však veřejnost právem kritizuje už déle. Jeho tvorbu sleduje několik stovek tisíc dětí, ale i přesto si svou společenskou odpovědnost neuvědomuje a chová se nepřijatelně.

Latentní sexismus, vulgarismy, protlačování pochybných názorů a také propagování porušování zákona z něj dělají opravdu špatný příklad a vše potvrzuje i jeho nejnovější přešlap.

Vysmál se totiž mladému fanouškovi, který se youtubera zeptal, proč prodává drahý merch. Tarymu daly nejznámější domácí osobnosti okamžitě pocítit, že by se měl co nejdříve zamyslet. V nejnovějších Freshnews od moderátorské dvojice Andrea a Martin se však dozvíš i novinky ze světa hudby či sportu.

Uplynulých pár dní bylo zajímavých i v českých městech, přičemž prvenství za bizarnost týdne si bez pochyb opět odnáší Brno. Více se už ale dozvíš v jubilejním dvacátém českém pokračování.

Domů
Sdílet
Diskuse