Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2019 3:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zaměstnanec koncertní haly tvrdí, že Nicki Minaj lže. Odmítla hrát před 5 000 lidmi, od šesté večer věděli, že nevystoupí

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že se opakuje scénář z Bratislavy. Skutečný důvod se však v tomto případě bude hledat ještě náročněji.

Ještě v noci přišla z Francie informace o tom, že Nicki Minaj zrušila vystoupení v rámci aktuálního turné v Bordeaux. Oficiální důvod, který dosud komunikovala raperka i organizátoři, byl, že i když dělali vše pro to, aby se mohla show udát, na vině je třetí strana. Tvrdili, že koncertní sál nedokázal splnit technické požadavky.

Ty prý nebyly dostačující na to, aby bylo bezpečné spustit show s náročným pódiem. Tedy, do velké míry jsme mohli sledovat podobnost tohoto případu se zrušeným koncertem americké raperky na Slovensku.

Doporučeno
Nicki Minaj ruší další koncert na evropském turné kvůli technickým komplikacím. Opět obviňuje organizátory Nicki Minaj ruší další koncert na evropském turné kvůli technickým komplikacím. Opět obviňuje organizátory 10. března 2019 0:42

Nuže, podobně jako v Bratislavě, i zde se postupně vynořují další informace, které skoro do puntíku naplňují scénář, jaký už slovenská veřejnost před pár týdny sledovala.

Na Twitteru se totiž objevil zajímavý anonymní screenshot, jehož pravdivost sice ověřit nedokážeme, ale protože tato informace přichází nezávisle na případu na Zimním stadionu Ondreje Nepely, něco na tom přece jen bude.

Tento Tweet se podle všeho týká konverzace mezi zaměstnancem koncertní haly The Arkeia Arena of Bordeaux a pravděpodobně člověkem z eventové agentury Gérard Drouot Productions. Vycházíme však jen z kontextu. Mnohem důležitější je to, o čem se v samotných zprávách píše.

V překladu, první zpráva od zaměstnance hovoří o tom, že její autor pracoval v hale na přípravách koncertu. Tvrdí, že už od odpoledních, resp. časných večerních hodin věděli o problému a od deváté nebo dokonce šesté hodiny večer bylo jasné, že vystupovat nebude. Pět tisíc lidí jí prý nestačilo, a i když se ji pokoušeli přesvědčit, nakonec to svalili na technický problém.

Adresát odvážnému zaměstnanci poděkoval za čestnost a vyjádřil zklamání z chování a přístupu Nicki Minaj. Zároveň doufá ve vrácení peněz, což je samozřejmě v tomto případě pochopitelné. Otázkou však stále zůstává, proč v oficiálním vyjádření podpořili verzi Nicki.

Nicki Minaj si těsně po zrušení koncertu nejprve užívala jointa a následně se šli s přítelem zabavit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Ještě jednou je důležité poznamenat, že se opakuje skoro totožný scénář jako v případě XL Promotion, kteří mimo našeho rozhovoru ještě veřejně hovořili o tom, že zásadním problémem při zrušeném vystoupení v Bratislavě měla být nízká návštěvnost. Oni však alespoň na rovinu řekli, kde viděli opravdový problém.

I na Slovensku bylo komunikovaných přibližně 5 tisíc diváků, což sice není málo, ale americká hvězda má asi trochu jiné nároky. I když organizátor z XL ještě pro Refresher řekl, že se toto turné k novému albu Queen mělo původně odehrát za velkou louží, ale pro malý zájem bylo přesunuto do Evropy.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

Jen pro zajímavost, Nickina jediná přímá konkurentka Cardi B si užívá ve Spojených státech poněkud jinou pozornost. V Houstonu zaznamenala rekord, když se na její vystoupení přišlo podívat do jedné haly více než 75 tisíc fanoušků.

Agentura realizující koncert v Bordeaux předtím bez problémů zvládla zorganizovat například vystoupení Justina Biebera, Katy Perry, AC/DC, The Rolling Stones nebo Eltona Johna. Zatím je však každá informace poměrně rozpačitá, a tak raději před unáhlenými závěry počkáme.

Eventovou agenturu Gérard Drouot Productions jsme již oslovili s nabídkou na rozhovor, protože existuje stále mnoho nejasností a o novinkách v tomto případě budeme určitě informovat. Pokud chceš zůstat v obraze v souvislosti s aktualitami týkajícími se Nicki Minaj,nezapomeň dát odběr.
Domů
Sdílet
Diskuse