Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2019 3:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Všech 40 tisíc fanoušků sborově zakřičelo SIIIIIU, když Cristiano Ronaldo proměnil penaltu proti Atléticu Madrid

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský útočník zakončil perfektní comeback.

Pokud se neskrýváš před světem sportu, pak jsi musel zachytit fantastický comeback Juventusu Turín proti Atléticu Madrid, o který se samozřejmě postaral Cristiano Ronaldo. Portugalec vstřelil všechny tři góly v zápase a ten poslední si připsal pár minut před koncem díky penaltě.

V té chvíli rozhodoval o všem, protože kdyby netrefil, zápas by zřejmě pokračoval do prodloužení, kde by se mohlo stát cokoliv. Ronaldo však nezaváhal a penaltu již tradičně proměnil.


Kapacita stadionu Juventusu Turín čítá více než 41 tisíc míst, která byla samozřejmě na tento duel beznadějně vyprodaná. Když Cristiano proměnil penaltu zabezpečující postup do čtvrtfinále, rozhodl se gól oslavit svým oblíbeným způsobem – výskokem a výkřikem SIIIIU. Rukama dopředu upozorňoval vyprodaný stadion, co se chystá udělat, a tak fanoušci počkali a pak si s ním sborově zakřičeli.

Pokud jsi právě otočil stav dvojzápasu z 2:0 na 2:3 ve prospěch tvého mužstva a po závěrečné penaltě si s tebou přes 40 tisíc lidí zakřičí oblíbenou oslavu, zřejmě víš, že jsi v letním přestupním období udělal dobrý krok. Jak konstatoval jeden komentující, madridští fanoušci si Cristiana možná ani nezasloužili.

Domů
Sdílet
Diskuse