Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 14:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Woody opouští svůj život a touží po změně. Emotivní Toy Story 4 od Pixaru tě nostalgicky zničí

Woody opouští svůj život a touží po změně. Emotivní Toy Story 4 od Pixaru tě nostalgicky zničí
Zdroj: Pixar/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější trailer pro Toy Story 4 odhaluje příběh i novou hlavní postavu.

Po delším čase se opět hlásí Toy Story 4. Nový díl nejdelší série Pixaru, kterou to vlastně celé začalo, by údajně měl být tím posledním. Celkem tomu napovídá i příběh. Ten se soustředí na Bonnie a její novou hračku jménem Forky. Jde o plastovou vidličku, kterou si sama vyrobila a zamilovala si ji. Forky se však nevnímá jako hračka. Byl vyroben za účelem stravování a následného vyhození do smetí.

Opouští tedy hrdiny a Bonnie, v čemž mu chce zabránit Woody. Společně se ocitají na cestě nejen zpět domů, ale i na cestě za sebepoznáním. Woody přitom potkává svou ztracenou kamarádku Bo Beep, která mu ukáže, že změna může vést k lepším zítřkům a jejich vize o životě hraček se značně liší. Nepochybně se dočkáme i nějakého „záporáka“ či jiné dějové linie, no a spolehnout se můžeš na množství nostalgických momentů a slzy na krajíčku. Nakonec, plakal údajně i Tom Hanks (hlas Woodyho).

Toy Story 4 má být údajně poslední sequelovou pixarkovkou na hodně dlouhou dobu. Pevně tedy věříme, že bude stát za to a s našimi hrdiny se rozloučíme ve velkém. Za režií stojí Josh Cooley (George & A. J. a Riley's First Date?) a o scénář se postarala Stephany Folsom (seriál Star Wars Resistance).

Hlavním postavám i tentokrát propůjčí své hlasy známí herci, například Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts či Joan Cusack. Premiéra animáku je u nás naplánována na 8. srpna 2019 a pokud se o něm chceš dozvědět více, klikej sem.

 
Woody opúšťa svoj život a túži po zmene. Emotívne Toy Story 4 od Pixaru ťa nostalgicky zničí
Woody opúšťa svoj život a túži po zmene. Emotívne Toy Story 4 od Pixaru ťa nostalgicky zničí Zdroj: Pixar
 
 
Domů
Sdílet
Diskuse